Belinda is een rasechte optimist. Ze staat positief in het leven en straalt dit ook uit. Helaas gold dit optimisme ook voor wat betreft het aantal uren in een dag en het werk dat ze daarbinnen kon verrichten. Wij hebben haar gelukkig van dit hardnekkige probleem af kunnen helpen. Omdat ze hier zo enthousiast en bedreven in werd, besloot ze ons te komen versterken als trainer. Ze deelt haar passie nu met onze cursisten.

Haar achtergrond ligt in de financiële dienstverlening. Belinda studeerde accountancy en was daarna enkele jaren werkzaam als accountant en controller bij banken. Hierna maakte ze carrière als leidinggevende en werkte ze als manager en directeur bij diverse banken en financiële dienstverleners.

Naast de Time Management trainingen voor Tijdwinst is Belinda Coach en Trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit, loopbaanvraagstukken en (effectief) leiderschap. De tijd die Belinda heeft gewonnen, besteedt ze het liefst aan reizen, boeken lezen, vrijwilligerswerk en alles wat valt onder de noemer ‘leuke dingen doen’.