Cursus assertiviteit: workshops

Organiseer een workshop over assertiviteit of een inspiratiesessie over één van onze andere onderwerpen.

Ben je op zoek naar een cursus assertiviteit met een kort maar krachtig interactief programma over assertiviteit of een ander onderwerp op het gebied van communicatie? Kijk dan naar de inhoud van onze workshops en alle andere mogelijkheden die wij bieden.

Inmiddels weten vele organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies van 20 minuten tot een cursus assertiviteit (of een ander onderwerp)van een halve dag.
Gewoon door het jaar heen op kantoor of tijdens speciale evenementen en congressen.

Kort en krachtig

van 20 minuten tot een halve dag (in overleg met jou)

Frisse boost

boordevol praktische tips en inspirerend van begin tot eind

Actueel

altijd de laatste nieuwe tips en inzichten

Beste opleider

3 jaar op een rij uitgeroepen tot “Beste Opleider van Nederland”

Score: 9,2

in het afgelopen jaar en meer dan 5000 beoordelingen in totaal

Hoe kun je je medewerkers een frisse boost geven in hun communicatie?
Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een actueel thema dat hen op persoonlijk niveau zal aanspreken?
Wij helpen je graag op weg met wat inspiratie.

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshops en lezingen:

Coachend leidinggeven

Wanneer je het optimale uit jouw team wilt halen dan moet je ze motiveren en inspireren. Je bent namelijk niet alleen hun leidinggevende: je bent ook hun coach en hun adviseur. Elke persoon heeft echter een andere benadering nodig. Tijdens deze praktische workshop leer je waar je allemaal op moet letten als leidinggevende en krijg je handvatten en inzichten waarmee je meteen aan de slag kunt.

Feedback geven

Feedback geven en ontvangen is een cruciaal onderdeel van je communicatie met anderen en het is van grote invloed op de samenwerking met de mensen om je heen. ‘Hoe’ je de feedback geeft en hoe je die ontvangt is daarom van groot belang. Tijdens deze praktische workshop leer je waar je op moet letten, leer je wat de do’s and don’ts zijn en ontvang je handvatten waarmee je meteen aan de slag kunt.

Conflicthantering

Het liefst vermijden we conflicten maar ze zijn nou eenmaal een onderdeel van het leven. Je verschilt van mening en dat gebeurt nou eenmaal. Soms is het goed om de confrontatie aan te gaan, soms juist niet. Wat je wilt voorkomen is dat een onwerkbare situatie ontstaat. Tijdens deze workshop leer je hoe je om kunt gaan met conflictsituaties en hoe je ze in goede banen weet te leiden.

Sociale vaardigheden voor technici

Wanneer je klanttevredenheid belangrijk vindt dan is het niet alleen belangrijk dat je product goed is maar ook dat de klant zich ‘klant’ voelt. Dat er naar hem geluisterd wordt, dat  er niet teveel in vaktermen wordt gepraat en dat op een heldere en prettige manier gecommuniceerd wordt over wat wel en niet kan. Tijdens deze workshop geven we praktische handvatten en technieken die jouw technici helpen hier beter op in te spelen.

Effectief communiceren

Je boodschap kan nog zo waar en krachtig zijn: als je hem niet overbrengt dan mist hij elk doel en dat is jammer. Effectief communiceren is een vaardigheid die je aan kunt leren. Zowel het verbale als het non-verbale aspect speelt hierin een belangrijke rol. ‘Wat’ je zegt is namelijk minstens zo belangrijk als ‘hoe’ je het zegt en hoe je jezelf daarbij gedraagt. Tijdens deze praktische workshop ga je er meteen mee aan de slag.

Kernkwadranten

Kernkwadranten gaan uit van jouw ‘kwaliteiten’, je specifieke sterktes die jou maken tot wie je bent. Daarnaast gaan ze ook in op je ‘valkuilen’ en je ‘allergieën’. Wanneer je kwaliteit bijvoorbeeld ‘zelfverzekerdheid’ is dan wil je niet doorslaan naar arrogantie (je valkuil) en stoor je jezelf waarschijnlijk aan ‘middelmatigheid’ (je allergie). Leer meer over jezelf en de mensen om je heen in deze verhelderende workshop.

Kortom: leer effectiever werken met minder stress in een moderne veeleisende werkomgeving met een cursus assertiviteit.

Interactieve workshop of lezing?

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop.

Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

3 keer op rij verkozen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie ‘Persoonlijke Effectiviteit’

“Je mag van ons verwachten dat we enthousiast maar óók kritisch zijn over onze eigen trainingen en werkwijze. Door continu te vragen om feedback van onze klanten en deze te gebruiken voor verdere optimalisatie, houden we onze trainingsprogramma’s nu én in de toekomst toonaangevend.”

We zijn niet voor niets drie keer op rij uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Wat zeggen deelnemers?

“Ook dit was weer een hele fijne training. Zelfs tijdens de training al direct echte zaken besproken. Dus direct toepasbaar in het dagelijks werk. Bedankt Ingrid voor deze fijne training!”

Jan Tanis (Springest beoordeling 10)

“Tijdwinst heeft mij handvaten gegeven om assertiever te worden. Er wordt ingegaan op individuele problemen en praktisch geoefend met alledaagse situaties. Een korte maar wel leerzame ervaring voor mij”

Vievermanns (Springest beoordeling 9)

“Het was een praktische en leerzame training, en daarbij de trainer zeer inspirerend. Er was tijd om te werken aan persoonlijke doelen en Ingrid verdeelde ook goed de aandacht tussen alle cursisten. De onderlinge samenwerking was ook prettig. Veel eye openers, die ik mee ga nemen in de dagelijkse praktijk zowel zakelijk als privé.”

Carmen Veen (Springest beoordeling 9)

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met een cursus assertiviteit?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een korte workshop of een lezing, stuur ons een e-mail met je ideeën of bel met ons: 085 – 06 510 19 en we denken graag met je mee over het samenstellen van een inspirerend tijdwinst-programma voor je collega’s of gasten.

Ontvang kosteloos en vrijblijvend een offerte voor een inspirerende workshop of lezing bij jou op locatie

Lees alles over onze maandelijkse 1-daagse open trainingen bij jou in de buurt, waaraan je individueel of samen met enkele collega’s kunt deelnemen bij ons op locatie

Heb je vragen?

Bel ons, we helpen je graag verder:

085 – 06 510 19 *

Of mail ons je vraag: info@tijdwinst.com

* Vanuit België: 0031 85 – 06 510 19
Maandag t/m vrijdag • 09:00 tot 17:00 uur

Maatwerk training?

Vertel ons vrijblijvend over de uitdagingen waarmee jullie te maken hebben.

Vraag een voorstel aan en laat je verrassen door onze aanpak.

Gratis slimme tips!

Laat je maximaal 2x per maand inspireren met slimme tips voor een druk én leuk (werk)leven:

Maximaal 2x per maand.
Geen spam, beloofd!

© Copyright 1999 – - SRS Consulting B.V. / TIJDwinst.com B.V.
X